Ne date 30 maj, ne hajmel, Lezhe , me fermeret biologjik qe mbeshtet shjoqata COSPE u zhvillua seminari demonstrues per krasitjen e gjelber te hardhise dhe mbrojtjen e hardhise nga hiri dhe vrugu. Seminari u zhvillua nga specialistet Dr.Veis Selami, specialist i vreshtave dhe pemeve dhe nga specialisti mbrojtjes sebimeve Prof.Ass.Dr. Enver Isufi

Seminari u zhvillua ne klase dhe ne fushe.