Description

Donatori: GEF (PNUD)

GEF-2010-1.jpgGEF-2010-scaled.jpg

Project Info

Category

2010

Location

Fermat e Shoqatës BioAdria në zonat e Durrësit, Tiranës, Vlorës dhe Lushnjes.

Project Year

2010