Me daten 18.02.2019 ne Hejmel, Shkoder u zhvillua seminari me teme “Lista pozitive e inputeve qe do te perdoren ne fermar qe po kalojne ne ferma bio.

Ne seminar u paraqet prognoza e e semundtjeve dhe demtueseve qe pritet te shfaqen gjate vitit 2019.