Datë 14.01.2014

Ambasadori i Izaraelit  z. Avi viziton Institutin e Bujqesise Biologjike

Institutin e vizitoi Z.Ambasadori i Izaraelit  z. Avi . Ai shoqërohej nga  një punonjës i

Ambasadës  dhe z. Petrit  Zorba,  kryetar i shoqatës Izrael-Shqipëri. Pasi i prezantuam

punët  e Institutit   vizituam edhe ekofermën e z. Hajdar Kuçi në Marikaj, ku edhe drekuam.