Instituti Bujqësisë Biologjike

Vendodhja

Rr. “Tirana” Durrës

Hapur

Hen-Sht:9.00am deri 6.00pm

Email

eisufi@ibb-albania.org

Educated & Experienced IBB Stafi shkencor i Institutit të Bujqësisë Biologjike (IBB) është i vogël në numër, por realizon punë të mëdha. Ekipi yne Form of Impression Design & enjoy Ne nuk mendojmë se jemi më të mirët, por do ta keni të vështirë të gjeni më të mirë në fushën që mbulojmë. Our Testimonials

SHOQATA E PARE QE NGA 2009

Menaxhimi i tokes

It will frequently occur that have to be repudiated.

Testimi i kultivareve rezistent

Which is the same as saying all through shrinking.

Trajnim fermeresh

Every pleasure is to welcomed every pain avoided.

Rreth IBB

Si lindi Instituti i Bujqësisë Biologjike (IBB)?

Specialistët e këtij instituti kanë punuar prej vitesh si staf teknik në shoqatën e bujqësisë biologjike BioAdria.
Ky staf me dëshirën dhe mbështetjen e qeverisë zvicerane krijoi një institut me idenë e rritjes së kapaciteteve të tij për kërkim dhe këshillim në bujqësinë biologjike shqiptare.

Partneri shkencor i IBB ka qenë dhe vazhdon të jetë Instituti Kërkimor i Bujqësisë Biologjike në Zvicër (FiBL). Nën projektin SASA (Mbështetja e Bujqësisë së Qëndrueshme në Shqipëri) tashme janë krijuar disa institucione: Shoqata BioAdria, Instituti i Bujqësisë Biologjike, etj.

Projekte

150

Te realizuara me profesionalizem

Eksperte

20

Profesioniste te kualifikuar

Kliente

150

100% e klienteve jane te kenaqur me punen tone

Serviset tona

Cfare ju ofrojme ne

Mer nje opinion me te mire nga ekspertet tane.

2018

Consumers Choice for Best Service

Arritjet tona

Award Winning Landscape and Gardern Designer

Mesoni me teper per ne
2015

National Award Winner of The Year

Na Kontaktoni

Kontaktoni stafin tone

Na gjeni ketu

Rr. “Tirana”
Shkozet – Durrës

Telefoni

+324 123 45 978 & 01
Hen-Sht:9.00am deri 6.00pm

Email

eisufi@ibb-albania.org